Ajatuksia Sydämeltä 12/2013

Se on täytetty!

Myös Henki auttaa meitä heikkoudessamme, emmehän tiedä mitä meidän tulisi rukoilla ja miten, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanattomin huokauksin. Hän joka tutkii sydämet tietää, mikä Hengen mieli on, sillä Henki rukoilee Jumalan tahdon
mukaan pyhien puolesta. (Room. 8:26-27)

Jumala on antanut meille auttajan heikkoudessamme, Pyhän
Hengen. On selvää ettemme osaa rukoilla, niin kuin rukoillla tulisi. Meillä
ei myöskään ole oikeaa valmiutta, eikä asennetta siihen. Emme tiedä myöskään monissa tilanteissa tai asioissa, mikä on Jumalan tahto. Oman tahdon kyllä tiedämme monesti liiankin hyvin.                                                                                                   Sen tähden Herra on lähettänyt meille Isän lupauksen, Pyhän Hengen. Hän ohjaa ja vahvistaa heikkoja rukouksiamme.
Minua lohduttaa erikoisesti se tosiasia, että Taivaan Isä hyväksyy sinut ja
minut siitäkin huolimatta, vaikka olemme epäonnistuneet elämässä, uskon kilvoittelussa ja rukouksissakin. Saamme aina lähestyä Jumalaa nöyränä, mutta rohkeana, rehellisenä  ja omana itsenämme, tietäen ja kokien Jumalan ehdottoman rakkauden. Lunastushinta todistaa, että olemme arvokkaita Jumalalle. Hän antoi ainoan Poikansa Jeesuksen ristinkuolemaan edestämme. Se on täytetty! Tämä huuto kuului veriseltä ristiltä ja temppelin väliverho repesi kahtia. Pääsy kaikkeinpyhimpään oli aukaistu kaikille niille jotka uskovat.                                                                                      Rukous on se, joka siivittää uskovan sydämen kaikkeinpyhimpään Isän Jumalan luokse. Juuri siellä janoinen sielu saa juodakseen kirkkaasta lähteestä elävää vettä. Käytetään tätä valtavaa mahdollisuutta hyväksemme rukoilemalla ja olemalla yhteydessä Taivaalliseen Isäämme.                                                                      Seurakunnassamme toimii muun rukoustoiminnan lisäksi neljä rukoustiimiä. Kokoonnumme vuorollaan yhden kerran kuukaudessa rukoilemaan sovittuun paikkaan. Tule sinäkin rohkeasti mukaan ylistämään ja rukoilemaan kanssamme. Tarkemmat aikataulut löytyvät netistä, tai voit kysyä suoraan minulta.

Terveisin Timi Nikkinen