Ajatuksia Sydämeltä 6/2014

Tervehdys rakkaat sisaret ja veljet Jeesuksessa Kristuksessa!

Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. 

Tätä Jumalan lupausta olemme saaneet koko perheenä elää todeksi viime aikoina. Jumala puhui meille 1.5 vuotta sitten, muutosta toiselle paikkakunnalle. Aloitimme määrätietoisen rukouksen ja kyselyn Herran tahdosta, meidän perheen elämässä. Herra vahvisti sisäistä tuntemustamme asiasta koko ajan enemmän ja enemmän, Sanansa ja seurakuntansa kautta. Kaiken tämän rohkaisemana, meidän perheemme on muuttamassa Keuruulle ensi kesäkuun aikana. Lapset aloittavat syksyllä peruskoulun ja me opinnot Isossa Kirjasssa jo samana syksynä, jos Herra suo?

Nämä kolme vuotta, minkä olemme kuuluneet Hollolan Helluntaiseurakuntaan, ovat olleet meille ihmeellistä aikaa. Olemme saaneet kasvaa rakkauden ilmapiirissä ja Jumalan Sanan ääressä. Olemme myös saaneet kokea kodin lämpöä tässä seurakunassa yhdessä teidän kanssanne. Olemmekin kiittäneet Jumalaa teistä kaikista useasti.

Haikein mielin lähdemme Keuruulle, mutta myös sammalla innostunein ja turvallisin sydämin. Haluamme astua niihin hasteisiin, joita Jumala on meidän varalle suunitellut. Kuka voi olla meitä vastaan, kun Jumala on meidän puolellamme? Olemme rukoilleet, että Jumala herättäisi meille esirukoilioita, joita iloksemme onkin monia. Meille tärkeää on kotiseurakunnan tuki, ja jatkuva rukous.

Hollolan Helluntaiseurakunta pysyy kuitenkin edelleen meidän koti- seurakuntanamme. Meidän jatkuvana rukousaiheena on, että ihan jokainen löytäisi oman paikansa Kristuksen ruumiissa.  Meidänkin seurakunassa on jokaiselle paikkoja ja eri tehtäviä Jumalan työkentällä. Muistetaan kehoitus, ”jotka rukoillen kulkevat niitä minä johdatan”. Tarraudutaan tähän Isän lupaukseen ja astutaan Jumalan hyvään suunnitelmaan.

Siunnattua kesää jokaiselle!
Toivoo: Sarita, Timi ja tytöt