Ajatuksia Sydämeltä 8/2014

Tervehdys teille siskot ja veljet! 

On ihana kuulua elävään ja palavaan Hollolan helluntaiseurakuntaan. Täällä se seisoo Rakentajantiellä kuin Majakka näyttäen valoa maailman pimeydessä eläville ihmisille. Vaikka seurakunta on kyllä todellisuudessa aina siellä, missä me Herran omatkin olemme, Herra ei asu temppeleissä eli rakennuksissa tänä armotalouskautena.

Sain tulla uskoon jo 16- vuotiaana, ja Herra on pitänyt ihmeellisen huolen. Monia vaiheita on mahtunut elämässäni näihin reiluun 40 vuoteen. Tuntuu että aika hupenee vauhdilla, nyt on tärkeää keskittyä siihen mikä oikeasti on tärkeintä.

Olen jonkin verran sairastellut  viime kuukausina. Viimeiset ajat työelämässä olivat siinä mielessä kurjia, että jouduin olemaan paljon sairauslomalla mm. jalkojen kipeydyttyä . Piti jättää rakas ja raskas hoitotyö, hieman haikein mielin. Jumalalla oli kuitenkin jo uudet suunnitelmat valmiina. Rukoilin koko viime talven johdatusta elämääni, kun olin varvasleikkauksen jälkeen pitkään sairauslomalla ja oli aikaa hiljentyä ja lueskella.

Oli suuri yllätys kun eräänä tavallisena päivänä Taivaan Isä vain näytti selvästi (tavalla jonka minä ymmärsin ) että Iso Kirja – opistolle. Ilokin seurasi tätä johdatuksen suuntaviittaa. En olekaan vielä ”hautaan vaipuvainen”, minulla on vielä tehtäviä, en jää ”tyhjän päälle”. Olin opiskellut vuosina 2010 – 2012 n. puoleen  väliin seurakuntatyön tutkintoa, mutta kun Jumala oli välillä ohjannut takaisin työelämään ja hoitotyöhön luulin että Iso Kirja on taakse jäänyttä elämää. Opiskelu mummoikäisenä nuorempien joukossa ei ole aina helppoa, joskin nuorethan ovat aivan ihania aitoudessaan, olen saanut heiltä todella paljon. Nyt olisi sitten kolme lukukautta tätä koulua edessä sekä lyhyt(n. 4 kk ) harjoittelujakso. Eikä ole vielä tietoakaan, mitä tämän avatun oven takana  on, mutta tarvitseeko sitä vielä tietääkään.

Haluan sulkeutua edelleen rukouksiinne, rakkaat sisaret ja veljet, että saisin olla Jumalan tahdon keskipisteessä ja toteuttaa Hänen hyvää suunnitelmaansa elämässäni ja olla toivottavasti siunauksena Hänen tarkoittamallaan tavalla.

Siunausta teille jokaiselle! Jumalalla on hyvät ajatukset meitä jokaista kohtaan. Terveisin Maarit Korremäki